چرا فلفل تند است؟
این وب سایت توسط احمد عینی زاده درست شده است
تاریخ : پنج شنبه 1 / 1 / 1392
نویسنده : احمد عینی زاده
سوزشی که پس از خوردنفلفل حس می کنید، به خاطر ترکیبات شیمیایی به نام کاپسایسینوئیدها است. این مواد بی بو و بی رایحه در گوشت سفید درونفلفل قرار دارند. هنگامی که شما یک فلفل را درون دهانتان می گذارید، این مواد شیمیاییبه گیرنده هایی به درد ناشی از حرارت در دهان و گلو پاسخ می دهند، متصل می شوند. مغز پیام را می گیرد و به"آتش نشانی بدن" می فرستند تا ماده سوزاننده رابزدایند، در نتیجه گردش خون افزایش می یابد(سوخت و ساز زیادتر می شود)، عرق بیشتری می ریزید و واکنش معمولبه هر ماده محرک ظاهر می شود (آبریزش از بینی و اشک از چشمتان سرازیر می شود). این درد همچنین به آزادی آندورفین ها (مواد طبیعی ضددرد در بدن) منجر می شود، که در فرد احساس نشاط ایجاد می کند. بنابراین این اشک ها در واقع اشک های شادی هستند. همه فلفل ها به یکساناین اثر را ایجاد نمی کنند. تند و تیزی فلفل بر حسبتعداد ۱۰۰ واحدیی ها اندازه گیری می شود که به مقدار آب قندی اشاره دارد که برای رقیق کردن عصاره فلفل تا حدی لازم است که مزه کنندگان نتوانند تندی آن را احساس کنند. به این ترتیب تندی فلفل شیرین در این مقیاس صفر و تندی فلفل قرمز ۲۵۰۰ تا ۸۰۰۰ است.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

/weblog/file/img/m.jpg
benita در تاریخ : 1392/1/1/4 - - گفته است :
webloge mofidi dari


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
نشر آثار احمد عینی زاده #ibodi #ahmadeinizadeh